Monday, December 4, 2017

Sayu Sendu : Aduhai

Assalamualaikum wbt,

Dengan keadaan hidup yang tunggang langgang ini, aku dah macam tak tahu dah hala tuju hidup aku.. Misi nak tempuh hidup nih.

Tunggang Langgang


Tak tahu nak susun macam mana. Nasib tak giveup. Banyak benda aku fikir.. tapi aku still try jugak nak gapai sesuatu yang bukan mustahil.

Ecehh...  Ayat berkias gitu.

Blog nih dah da jadi  mcm hape suda.

Chill, nanti wa update. Wa try susun dulu apa wa nak update.

Ingat senang nak mula dari bawah?

aduhai