Saturday, August 30, 2014

Lapar.

As Salam,

Ya, waktu malam - malam begini memang tak elok untuk makan. Apatah lagi makan makanan yang berat. Aku lapar.

Sumpah.

Sekarang aku lapar.

Azam diet dah kemana. Boyfriend dah warning berapa kali tolong turunkan berat yang ada. Kalau tak..




Girlfriend :

" Awak, saya.. berat saya bulan nih .. naik 10 kg la awak >.<.. maafkan saya. Saya tak tahu kenapa bulan nih saya.. saya makan banyak. Saya rasa.. saya stresss..saya stress >.<"

Boyfriend :

" Awak, tak apa awak. Saya tak kata apa - apa kan? hikhikhik depan mata saya.. awak tetap yang PALING COMEL!!! >.< sekarang pon, BERTAMBAH COMELLLLL >.<!! saya suka sangat bila tengok awak makin SENDAT, Seksisss!!"

Girlfriend :

" Awak nih ==").... dah kenapa? tak suka saya ke?"

 Boyfriend :

" Tak de la baby, awak tetap permata hati saya!! >.<"

Girlfriend :

" Awakkkk.."

 Boyfriend :

" Sayang..."




Cadbury betul. Memang vavi rasanya.. Vavi tahu tak? VAVI.


Tapi tak pe, lu tak nak wa, wa de spare.. wa takut ape? spare wa terima taw wa begini. Tambah lagi  fetish dia suka chubby chubby nomey nomey cam wa nih.. HAHAHAHAHA

Nasi dah masak.

Aku lapar.

Dia tak bagi aku makan meggi. Kebetulan pagi tadi aku mimpi kepala aku botak. Dia dah marah - marah. Paling shaiyang lagi, dia siap bagi tahu mak dia kata aku hari - hari makan meggi. Wtfishhhhh...


Punca aku selalu makan meggi sebab :

1. Aku student.
2. Aku jenis demand person.
3. Aku nak makan hebat - hebat.
4. Bila aku bukan kat rumah, makanya aku takut duit aku habis kes makan benda sedap - sedap.
5. Jadi, solution  untuk masalah aku adalah, makan meggi .
6. Boyfriend marah.

So, aku rasa ada lagi 2 3 peket je meggi tinggal. Lepas nih aku try tak makan meggi aka boikot meggi macam kita boikot MacD. Lepas tuh aku tak tahu nak makan apa.

Dia kata, awak..diet la sikit. Masa nih la awak boleh diet.

Aku melayu.

Kompem la aku cari nasi, sambal belacan.. paling koman pon gulai ikan ke..

Aku tak tahu macam mana nak diet lagi.

Tapi aku boleh cakap,

Cinta i dekat you still sama ye.. Cuma,

bila i lapar,

i tinggal you kejap bila i nampak nasi dengan sambal belacan.

Mmuah!




KAHKAHKAHKAHAKAKA


Pss fakta sebenar : Boyfriend, itu ayat celaka je. Tak bermaksud itu fakta sebenar. tapi you cuba la kalau buat masalah kan. Ada yang tunggu... jeng jeng jeng

Shaiyang : siot

No comments:

Post a Comment