Saturday, August 30, 2014

Segmen Mrs. Mustache Bloglist.

As Salam,

Pagi yang tenang, Ya! Pagi yang sungguh tenang. Aku ingat malam nih la malam ambang merdeka dan esoknya ada perarakan. Rupa - rupanya malam semalam dan harinih ada perarakan. Nampak tak betapa aku tak update langsung dengan berita terbaru or alert dengan environment.

Aku  alert dengan perkataan sale  je.

Muhahhahahhaha.

So, pepagi nih terasa bosan sikit.

ok, aku scroll cbox aku.

Ada beberapa yang ngajak masuk segmen bloglist, GA, and bla bla bla..

tumpang aku tengah rajin. Aku join :D

_________________________________________________________________________________






Cik Nona buat segmen bloglist dekat belog dia ok! So aku tulis je la apa dia nak. Senang korang nak tahu.

Syarat Penyertaan :

- Wajib FOLLOW blog Cik Nona ok!

- Buat satu entry pasal segmen ini dan tempekkan banner tu. (linkkan ke blog ini)


- Tagkan dekat blogger lain at least 3 orang dan PASTIKAN mereka tahu.

- Tarikh tutup 1 September 2014




Ha tuh je la. Yang number 2 aku dah awal - awal fail. Kes aku tak tahu cemana nak linkkan banner tuh Ahakss...

So, semua pakat la ke  belog Cik Nona ok! Pi join nuh!!


Saya tag orang random random ja naa :




ok sekian terima kasih.

2 comments: