Sunday, September 7, 2014

Cadangan berjaya!

Assalam,

Walaupun hanya 2 orang je yang komen, tapi alhamdulillah.. kiranya ada jugak yang nak jugak kannnn?

So, terima kasih kepada En. Aiman Arif dan Cik Nur As yang sanggup komen dekat blog haprak nih.

Maseh ye, maseh tak terhingga.

So, kalinih entry pendek.

Apa aku nak cakap,

Macam mana nak masuk dalam list blog cepat loading?

Sebelah kanan ada gambar warna pink dan ada info dalam tuh.

Still tak paham?

Mohon klik gambar tuh.

Anda akan tahu dengan lebih detail lagi hokay.

Sudah, aku nak settle assignment aku yang bertimbun nih.

Chow babeyhhh

2 comments:

  1. blog kite lambat loading tak? wiwi~ eh tapi mcm nak buat je blog list yg cpt loading ni..nak buat jugak boleh?

    ReplyDelete