Saturday, September 6, 2014

Cadangan Buat List Blog Yang Cepat Loading?

Assalam,

Aku tahu nih topik panas.

Topik : Blog Mana Cepat Loading?

Hengko rasa, hengko terpilih x?

Hengko,

Hengko,

Hengko,

Dan Hengko.


Muhahhahahha.


Antara sebab aku nak buat bukan nak kutip feymes amous ke kutip orang mai cepat datang blog haku ke.

Bukan.

Ini kerana memudahkan hengkorang semua terjah ke blog deme deme nih.

Hokay tak idea aku?

_________________________________________________________________________________


So, macam mana nak masuk dalam list blog cepat loading?

- mai la komen cbox aku. kompem aku terjah.
- nanti aku list dekat notepad aku
- cukup masa, aku post blog mana cepat loading yang patut kita terjah dan tak menghabiskan kuota.
- Aku rasa bab kuota tuh tak panas, yang panas hati nak menunggu lambat nak mampus loading tuh.
- GG, aku rasa macam nak menangis tahu tak.




Soalan.

a) patut tak aku buat list nih?
b) Korang prefer tiap - tiap minggu aku update ke tiap - tiap bulan?

Please answer my question at comment ok! Sangat membantu.


Semua terletak diatas tangan readers hokay.

Im sooooo happy doing this.


Kbye

8 comments:

  1. saya prefer tiap tiap mnggu ...sebab 1 minggu is a short period of time..bagi blogger pluang and masing2 ada pluang masuk bloglist kalau blog loading cepat

    ReplyDelete
  2. tiap-tiap minggu.. hehe..
    try ni jom, hehe
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. patut. patuh. hahaha. :3 tiap2 minggu~

    http://nurainahanis.blogspot.com/

    ReplyDelete