Tuesday, September 23, 2014

First Giveaway : Giveaway Contest

Assalam,
Malam nih baru nak rasmi.
Huwaaaa apekahhhhhhhhhhhh...

Ok... Kita start.




So, cara nak join senang jehhhhhh

Caranya :

1. Follow blog nih ( Benda biasa rasanya )
2. Buat entry fasal giveaway nih.( wajib letak banner okayyy)
3. Tag 4 orang blogger lain.
4. Sila beri link entry anda di komen entry nih ( ayat aku macam tak betul je )


Senang jehhhhhhhhh. Xde susah mana ponnnnn...

Hadiah dia 2 benda je. Simple je awokk semua. Tapi serius, aku fokuskan contest nih dekat  ladies  hokay. Kalau yang lelaki nak join pon boleh. Boleh la bagi dekat girlpreng korang kan? ekekekekeke


So, this the hadiah:




Ok clear kan?

One Notebook SUPER GIRLISH
Seutas rantai berloketkan L.O.V.E aka <3

Ala awokkk kitakan pompuan jugokkkk. Nak jugakk shuweett shuweett muhahahahaha.

Ok gedik.

Tujuan aku buat giveaway nih untuk appreciate bloggers terutama bloggers wanita. Sebab korang semua sudi datang ke blog hampas nih. Aku bukan menganak tirikan kaum lelaki muhahahaha tapi, aku nampak la banyak kaum perempuan yang datang. So, to appreciate those who come at here, and those who wanna try your luck! JOIN MY GIVEAWAY CONTEST.

Tak ada rugi hape pon. untung korang ade la. Notebook nih memang aku macam sayang je nak bagi. Tapi orang dah kata, benda kita sayang, lebih elok kita bagi dekat orang yang kita sayang. tak gituuu? muhahahahaha

So! Giveaway nih hanya ambil masa 4 hari nih sahaja! Which mean hari JUMAAT is THE LAST DAY! Ok, masa dia is tepat 12 AM masuk hari SABTU memang tutup Giveaway. Dan hari Ahad aku akan umum sape yang menang. THE END. CEPAT DAN TAK BOSAN! Aku pon sonang hati nak memberi korang 2 benda kesayangan aku nih. Aku baru nak guna. Cuma, rasa macam.. better di Giveaway kan laaaa...

Untuk permulaan giveaway, aku akan tag 4 orang blogger that is

The
Most
Awesome
In The World


SO, PLEASE JOIN MY GIVEAWAY CONTESTTTT

I LOVE YOU ALLSSS


eh?

37 comments:

  1. Dah siap! hehe
    Hamek ni.
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  2. ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  3. Support you :

    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  4. Support u

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  5. saya join
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  6. Syuhaidah join!
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest-by.html

    ReplyDelete
  7. Saya join :)
    http://syadomoru.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  8. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest-by.html

    ReplyDelete
  9. join =)
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  10. join >.<
    http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  11. Akak join..tajuk entry tak kisah letak apa pun..kan??jadi akak letak tajuk yang boleh buat seratus ribu orang datang untuk baca..muahaha...:)

    http://www.dianarashid.com/2014/09/dia-kata-blog-dia-blog-hampas-je.html

    ReplyDelete
  12. Join jugak http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2014/09/hampas-sangat-ke-blog-ni.html

    ReplyDelete
  13. join :)

    http://www.linieynor.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  14. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  15. Join dah :)

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-270609.html

    ReplyDelete
  16. Join :)
    http://inibukankisahdongeng.blogspot.com/2014/09/jom-join.html

    ReplyDelete
  17. join :D

    http://anne-nurain.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  18. saya join :)

    http://celotehfarishah.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  19. saya join juga!

    http://iamaproudmama.blogspot.com/2014/09/first-time-join-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..salam perkenalan.. saya join ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  21. khaty join jugak

    http://khatyaiman.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  22. sy support. :)

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  23. mama kaori join yer..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/ada-apa-di-sebalik-nombor-itu.html

    ReplyDelete
  24. hope ada rezeki di sini :) Lissa join ye
    http://lissadblog.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  25. http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  26. Dayah join eh . ^_^
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  27. already follow n join ;p
    http://kopiolimauice.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  28. Kak Nad join ;)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  29. saya join juga..
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

    ReplyDelete
  30. Cikna join jugak ye.....;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  31. Saya join...;-)

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  32. Lalalalala Saya join!!!

    http://dyanimani06.blogspot.com/2014/09/assalamualaikum-okaq-nak-tag-1-2-3.html

    ReplyDelete
  33. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  34. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  35. Join~ ^^

    http://dianeeya.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum,hai Alia join. :)

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete