Sunday, September 14, 2014

Gadget Follow : Mintak Tolong boleh?

Assalam,

Sesiapa yang kat sini tahu tentang gadget follow untuk diletakkan dekat blog? Aku dah lupa macam mana nak letak.. yang mcm nih :



Contoh macam nih, mintak tolong sangat - sangat. Sebab boleh aku tahu sapa yang follow aku . Lepas tuh boleh la aku follow balik.

Haishhhh..

Dah search tutorial semua, tapi yang keluar bukan ape yang nak.

GG tol


P/s : List Blog Loading Cepat untuk minggu pertama akan diumumkan pada pukul 10.pm nanti! Tunggu~~


2 comments:

  1. assalamualaikum .. cube try ni .. :) pergi ke design > layout > add a gadget > more gadget > scroll bawah sekali jumpe follower > add :)

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Awokkkk!! Lep Lep lep lah xD

    ReplyDelete