Wednesday, September 3, 2014

Giveaway Blogger 1 Malaysia By Nadya's



Salam semua, 
Salam petang, Salam kekasih, Salam sahabat, Salam musuh, dan salam semua penghuni alam.

Ecei...


Petang - petang mendung macam nih memang best makan tart cheese bersama Teh O' Panas. Perghh terangkat!! Tiba - tiba aku teringat ada sorang awek nih, ada tag aku join giveaway Cik Nadya's. Cik Dayah awek penang nih haa mai tag aku nih. Hamboi... nak cerita apa nih. Adoii..


Two SevenZeroSixZeroNine.

     Sebelum nih, aku ada blog yang bernama alip bin bata *tolongla jangan percaya,tuh bukan nama blog sebenar aku*. Aku blogger dari Penang, but im not from Tanjung, Im from Butterworth..More cool babeyh..Wakakkakaka. 

Blog nih bukan blog pertama aku dan tak bermaksud blog nih yang kesepuluh kesebelas. Blog nih adalah blog kedua aku. Blog nih aku buat sebab bila aku bosan, bolehlah aku merapu kat sini. Dont worry sexy,  no lucah at here. Peace Yo! 

Starting blog nih since tingkatan 5. So, aku dah berumur 21 tahun. So, kiralah sendiri hikhikhik. Aku buat blog nih sebab blog lama dah macam salah satu benda lama yang aku tak nak ingat. Itu fasal wa buang. Wa update pon masa wa free je nih. Kalau tak  free,  jangan nak bekunun menunggu aku update ok. Eceiii, bajet retis.

Dah la, aku dah mula rasa bosan nak tulis panjang. Macam bosan je ape aku tulis.

So, aku tag 3 orang nih untuk ku sampaikan pesanan Giveaway Cik nadya's ok.


Kbye.

4 comments:

  1. Hahaha pabila awek Butterworth memperkenalkan diri .. Ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkoss.. awek butterworth kan retis retis semuanyaaa muhahaha

      Delete
  2. Hai kak awek penang, kita awek kedah. hahaha. thanks sebab tag. ^^

    rajinn nanti kita join. hehehe. XD

    ReplyDelete