Monday, September 15, 2014

Giveaway By Naza Tupperware!

Assalam,

Siapa dekat sini yang tupperware-holic. If me, yes i am.. I am crazy on tupperware. Sumpah, jangan la bawak haku ke kedai plastik yang jual tupperware. Tambah - tambah lagi tupperware  sekarang nih lagi la menarik! Dengan colour yang vibrant dan shape yang lagi memudahkan kita dari peringkat sekolah ke pekerja senang nak bawanya.

Aku memang suka tupperware nih sebab, bila aku beli banyak -  banyak jenis, maka setiap hari aku akan bawak tupperware yang berlainan saiz yang disebabkan jenis lauk atau makanan yang aku bawa. Tambah lagi dengan kaler yang memang best! Tak cepat nampak kekuningan, ah! Lagi la sayang dan nak menambahkan lagi koleksi kan?

So, Naza Tupperware telah membuat GiveAway ! Dan aku harapkan aku dapat tupperware la HAHAHA. Terima kasih kepada Nur As yang tag aku untuk join giveaway nih! ok angan kejap dapat hadiah kan.. HUAHUAHUAHUA





So, Naza Tupperware ada beri beberapa syarat untuk join dia punya Giveaway! Syarat dia ialah :

1.Buat ENTRY diblog uols mengenai giveaway ni dengan tajuk :
Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!
Masukkan picture giveaway diatas dlm entry uols dan hantarkan link uols diruangan komen post ini.

2.WAJIB Follow blog "nazatupperware"

3. WAJIB LIKE fbpage "i love tupperware"

4.Tag rakan uols sekurang-kurangnya 2 orang


Syaratnya:-

1.Sesiapa je asalkan ada alamat kt Malaysia ni =)

2.Tarikh Tutup 15 October 2014.

3.Hadiah surprise!!!!!! 

4.Pemenang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".

5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah "



Kopi Pasta by me huahuahuahua.

Follow - Done
Like Facebook : Done ( boleh check dekat awak punya comment eh :* )


So, saya tag



Kbye korang :*

5 comments:

  1. tengkiu tag saya.

    yang lemah tu nak tag orang lain..hihi

    btw thanks :D

    ReplyDelete
  2. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

    ReplyDelete