Thursday, September 25, 2014

Hari Last : First Giveaway Contest

Assalam,

Nota pendek.

Serius, aku tak tahu berapa banyak nota pendek dah nih.

Aku nak bagitahu, hari nih last giveaway contest tuh. Terkejut yang masuk contest nih tak sangka lebih dari 5 orang. Aku target sure tak ramai sebab mana la orang nak join giveaway haprak hadiah pon ala....korang pon boleh beli. * Tapi aku suka hadiah nih, nampak tak macam dah nak buruk siku, kihkihkih*

So, sambutan agak....

WOW

hadiah 2 je..

Ramaianye...

Kecut perut i.

Sebab ape? Sebab tak tahu nak pilih yang mana :(

Tapi takpe.. mana tahu ada surprise ke...

Jangan risau ye :*


Ps: Bagi sape yang selalu ada dalam list BLOG CEPAT LOADING, minggu nih MINGGU LAST UNTUK BULAN NIH. Which mean, those who are always on my list.. Better you alert with my post because they is something that i wanna say.. tapi kita bagi clue cluess je laa.. Macam blues cluesss Wakakakkaka

10 comments:

  1. Yes... ok kalau ada orang baca komen nih, they will know what is the surprise. Surprisenye.. you will get from me something that yang akan menunjukkan yg blog awak memang tiptop dalam loading dan memang patut dapat review atau dalam list! That something or hadiah.. urmm.. will consider benda ape yang nak bagi sebagai permulaan kan? So... Kita tengok sapa yang akan baca komen nih.. MUHAHAHHAA

    ReplyDelete
  2. Alamak, punahlah peluang akak kalau dah ramai yang join contest which ends today. Okeylah akak tawakal ajelah. Kalau menang akak lompat gumbira, kalau tak menang akak gi cari contest lain. Huhuhu...

    I'm new here so memang tak fahamlah cerita pasal blog cepat loading tu. Yang nampak cuma perkataan surprise tu jek which means...hadiahlah kannnnnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHA ada orang sudah dapat teka. Tapi more to appreciate things la. Xde la hebat mane pon~

      Delete
  3. mintak2 tercalon lg blog cpt loading, hehe
    can't wait for your suprise!

    ReplyDelete