Wednesday, September 24, 2014

Hari Rabu akan menjadi SEGMEN BLOG ORANG.

Assalam,

Aku selalu fail dalam nak buat sesuatu yang formal. Korang boleh tengok dekat title entry kalinih. Nakharom pelik gila tajuknya. Aku tak tahu tajuk ape patut aku tulis. Tak apa, lepas nih pandai - pandai aku tukar.

Wahai korang semua, dulu.. lebih kurang 2 ke 3 tahun lepas.. Wordless Wednesday nih baru popular. Aku tak paham menda la wordless wednesday nih. So aku just follow the flow je.

Tapi,
Pendapat aku la, mungkin hari cuti dimana bloggers tak perlu menaip kot hari nih.

Serius, aku bosan gila bila buka website, tengok dekat dashboard, semua pakat " wordless wednesday " Bla, bla, bla..

So, aku buat keputusan. Hari rabu aku akan buat Segmen Blog Orang.

Serius,
Tajuk segmen nih fail =.=

Ok balik kepada apa yang aku nak kata pasal segmen nih, Segmen nih aku akan cerita pasal blog yang bagi aku menarik. Aku akan ulas - ulas apa yang menarik tentang blog siapa yang terpilih.

Dan segmen ini akan diadakan setiap Hari Rabu.

So, bagi siapa yang blog dia terpilih tahniah lah! Sebab uolls dapat catch my eyess you know you know.. wakakakaka.

Ok itu je aku nak cakap.

Aku akan start pada minggu hadapan. Minggu nih kita taaruf dulu hokay. Dah, aku ada 1 project dan satu assignment yang aku kena buat.

10 comments:

  1. Hahahaha "nakharom" .. Teeediaaa ayat .. Ahaksss

    ReplyDelete
  2. Macam tak sabar je nak tunggu next wednesday, teheeee

    ReplyDelete
  3. teringat zaman dulu2,,segmen paling meletop #Wordless Wednesday
    Jom2 join GA Preloved Giveaway by Annur

    ReplyDelete
  4. Akak tak pernah ada wordless wednesday dalam blog sebab akak tak suka tutup mulut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. Tapi entahla, saya rasa mcm benda tuh dah common things pulak.

      Delete