Friday, September 26, 2014

Kurasa seperti tidak adil. Eh?

Assalam,

Semua, aku rasa macam tak adil pulak kalau ramai yang joinnya tapi hadiahnya lahai la ciput benor kannnnn....

Aku rasa macam tak adil memandang kan komen dekat entry tuh, which mean orang join giveaway tuh makin bertambah. Kedua followers naik macam air.

Oi,

Rasa bersalah makin menebal.


Tapi aku rasa aku kena lakukan sesuatu.


Ye,

aku ada rancangan.



Aku rasa, mungkin aku akan tambah 2 ke 3 hadiah lagi.

Which mean..

Hadiah pertama : benda yang korang tahu

Hadiah kedua : Aku pon tak tahu nak bagi ape, akan difikirkan kembali.

Hadiah ketiga : Sama macam ayat atas. Aku ponin.



Maka, aku rasa dengan tambahnya 2 hadiah nih.. tak la sehebat yang hadiah pertama, KOT. Tapi at least, aku rasa adil la..

Mak aih ramainyaaaaa...


Xpe xpe awak semua 1jam 30 Minit.. bergiat la lagi kalau nak join!


Kini 3 pemenang! Bukan 1 pemenang ok! Kbye..



Tarikh tutup : 12.00 AM ( Hari Sabtu)

Komen selepas tuh tak dikira masuk dah.
Aku tak kan umum atau update dekat entry yang tutup dah giveaway pada pukul 12 nanti sebab kawan aku mintak pegi buatkan facial kat dia dekat bilik dia LOL.


* Rasa tenang *

6 comments: