Friday, September 26, 2014

Liebster Award Again

Assalam,
Sekarang memang tengah hot Zaman Liebster eh?


Dah rasa macam tulis " Libresse"

Liebster Award photo liebster.jpg

I got a tag from Farish Aizza The Writer


Aku dah pernah buat Award nih. So ape aku nak cakap and proceed kepada yang sterusnya ialah :


This segmen is :


Mention the person who nominated you with a link to their blog 

Answer the 11 question asked
Nominate 11 other blogger with smaller following but with lots of potential
Create 11 your own question for them to answer
Notify your nominate



And she ask me 11 question.


1-Kalau korang boleh jadi superhero, korang nak jadi yang mana?

Transformer?

2- Kucing? or else?

Definitely, YES KUCING!

3-Lagu yang mengingatkan korang pada zaman kecil korang.

HeartOfSword By Takanori Nishikawa ( TM Revolution )

4-Kalau diberi 1 Juta, apa yang korang nak buat?

400 K Beli Condo
100 K Try Beli Kereta Audi
50 K Untuk Mak
50 K Untuk bpak
200 K Untuk Berniaga
200 K Untuk Travel

5-Apa yang membuatkan korang tersenyum.

His smile and his cuteness that really make my day.

6-Favourite day of the week?

Saturday!

7-Namakan satu lagu yang memberi inspirasi kepada korang.

Boarding - Takanori Nishikawa ( TM Revolution )

8-Pandangan tentang blog saya?

COMELNYA!!!! Banyaknye PINK!!!

9- Apa makanan favourite korang?

memandangkan shushi dah menjadi isu, maka.. Makanan favourite baru ialah:

a) Falafel
b) Roti Canai Kuah Susu
c) Mi bandung
d) Nasi Kerabu
e) Muruku Mak Masak
f) Mak Mentua Masak

eh?

10- Korang lebih suka sekolah rendah ke menengah? kenapa?

Dedua tak suka. I had a bad experienced.

11- Kalau diberi peluang untuk berjumpa artis, korang nak jumpa siapa?

OFCOZZ TAKANORI NISHIKAWA AND WILLING TO SAY, "Do you Love Me? I love you. married me please "


So, itu la yee... Yang nak tanya 11 soalan dan tag sape.. Esok aku buat eh. Part 2. AKu dah ngantuk nih. Bye Bye

7 comments:

  1. heee :) . Thanks sebab sudi buat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesamaaa tapi part kedua tak buat lagi. Adess

      Delete
  2. adoi..haluih nya font dia..jenuh dok kedip2 mata..:p heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kopi pasta soalan dye.. So font pon terikut la T.T Malaih nak tukaqq

      Delete
  3. Font haluih sbb tamau bg org baca ka? Hahaha...

    ReplyDelete