Sunday, September 28, 2014

List Blog Cepat Loading : Minggu Ketiga

Assalam, berikutan aku bakal busy malam nih, maka aku akan umumkan List Blog yang Cepat Loading pada petang nih :D

1) http://flawless26words.blogspot.com/
2) http://apy-10.blogspot.com/
3) http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
4) http://lensacabuk24.blogspot.com/
5) http://shekinekinckin.blogspot.com/
6) http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/
7) http://nurul-rasya.blogspot.jp/
8) http://janganignore.blogspot.com/
9) http://cikna136.blogspot.com/
10) http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/
11) http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/
12) http://firzanahazhar1.blogspot.com/
13) http://cikgadisfantasy.blogspot.com/
14) http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/
15) http://yayahmiss93.blogspot.com/
16) http://calrasepatrick.blogspot.com/
17) http://schazatiebambam.blogspot.com/
18) http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/
19) http://farishaizza.blogspot.com/
20) http://the-astraphobia.blogspot.com/
21) http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/
22) http://xixibaek88.blogspot.com/

Terima kasih sebab datang! :D

12 comments:

  1. wuyoooo ada my link blog. huwaaaa baru 2 kali jengah sini. hahahahahaha tq tq~

    ReplyDelete
  2. ok la tu dpt no 8. haha. btw thnks for this musfirah ahmad :)

    http://janganignore.blogspot.com/2014/09/wajah-wajah-pelarian-afghanistan-di.html

    ReplyDelete
  3. yuhuuu link blog Alia pun ada di situ.. hahahah thank you.. :)

    ReplyDelete
  4. Alamakkk dah tak masok carta :(
    ni semua gara-gara tak reti blogwqlking pakai handphone. Haha noob giler. Nak gy cbox pun tak ghoty.

    ReplyDelete
  5. hihi..suko akk..tengkiu masukkan dlm carta.

    tapi nk tny sikit, adik susun ikut kedudukan cpt loading ke main letak je tu ek? hehe :P

    ReplyDelete
  6. wah ada tersenarai no-16 hehe okeylah :)

    ReplyDelete
  7. That's me on the top guys... :D please visit me.

    ReplyDelete