Friday, September 5, 2014

Loading...

Assalam,

Mode : Vivid by May'N

Emosi : Geram.


Engkorang semua,

yang cecantik belaka,

Beta nak tanya,

Awak semua tahu tak blog engkorang ada yang lambat gila nak loading...

Bukan sebab line wifi aku dah slow..

Bukan sebab kuota internet dah sampai limit...

Tapi engkorang tahu tak,

Korang letak gadget..

Letak gambar..

Letak BG blog engkorang..


Hamboi,

lambatnya den nak tunggu loading

*tutup tabs*

Cbox tak singgah.


Sape terasa?


Pi ubah sikit blog engkorang.

Pi tengok tutorial cemana nak bagi readers senang nak loading blog engkorang..


Bukan nak kata blog aku nih senang nak loading, kosong lak tuh. Haprak. Tak cantik pulak tuh, Hakhakhak.


Aku dah pernah buat layout sampai susah / lambat nak mampus loading..

Gadget penuh dari A sampai Z



cukup,
Its soo annoying...

hambar aku nak blogwalking.


Kbye


P/s : Ini nota kaki sahaja. Hajat untuk memberitahu. Bukan mencemuh,bukan bajet pro. Dengan gaya begini baru korang tahu apa aku rasa. Haihh

4 comments:

  1. hehe. sabar2. pernah rasa azab nya menunggu blog yg loading. sy pon tak suka gadjet bnyk2. tapi, awak rasa blog sy loading lama x? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak langsung!! Terbaikk TAT menangis taw tunggu blog yg lambat loading nih

      Delete
  2. haaaahaaaahaaaaa........sabor je lahhh...cik tuan blog rasa blog kita mcmana?jom ar terjah ke teratak buruk hambaaaaa di
    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com

    ReplyDelete