Friday, September 26, 2014

Perjalanan Blog Bersama Nur As

Assalam,
Selamat Tengah malam Buta ye.

Baru je balik dari rumah kawan tolong jahanamkan muka dia.

*perut berbunyi*

Ok lapar.





So, Cik Nur As, tak silap aku 2 ke 3 kali atau aku yang perasan sendiri, bape kali ngajak join segmen yang dia buat nih. Bukan haku xnak join, tapi haku tak paham menda ape yang dye nak.. ok kalo korang nak join boleh jaaa... just kilik :

Cahaya Alam Maya

and you will know what is the purpose to join this sagamenta~

Apa yang menarik dekat blog nih....

Ok, pendapat masing - masing eh :D

Ape aku nak cakap, entah kenapa blog nih macam dah wajib aku akan cari bila online =.=
Dan kalo writer dia tak komen dekat cbox ke ..komen dekat entry ke.. aku pon mula terjah komen sana sini dekat blog dia muhahahahahaha

Aku tak tahu kenapa, blog nih jeh lain macam feeling dia.


Awak, saya perempuan awak. Dont worry. Wakakkakakaka


Dari segi loading : TIPTOP

Dari segi simple : YA AWAK MEMANG LAYAK DAPAT

Dari segi entry : Erm, saya nak komen pon.. saya pon 2 kali 5 mcm awak... Tapi sape nak join giveaway, cik As nih memang rajin join. So boleh tengok dekat blog dia :D

Dari segi "writing" : Awokk, ittew rasa ittew memang suka penulisan awokkk la. HAHAHA


Itu jeh yang dapat aku komen. Tak boleh taw kalau sehari tak datang dekat blog Cik As nih!

1 comment: