Sunday, September 21, 2014

Senarai Blog Yang Cepat Loading : Minggu Kedua

Assalam,

Terasa aman dan sejuk malam nih. Tak tahu la sejak bila Selangor nih rasa aman dan sejuk nih. Mungkin disebabkan hujan tadi mungkin wakakakakaka.

Ok tak nak melengahkan masa,

Maka, list blog yang cepat loading ialah :

1) http://cikna136.blogspot.com/
2) http://faqihahhusni.blogspot.com/
3) http://nanasweetpinky.blogspot.com/
4) http://supersagaaaa.blogspot.com/
5) http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/
6) http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/
7) http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/
8) http://azraalyana.blogspot.com/
9) http://dikna-sya.blogspot.com/
10) http://cahayaalammaya.blogspot.com/
11) http://nurainahanis.blogspot.com/
12) http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/
13) http://budakpeliksstory.blogspot.com/
14) http://sigadishana.blogspot.com/
15) http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
16) http://flawless26words.blogspot.com/
17) http://mrpolie.blogspot.com/
18) http://mynameiskatikk.blogspot.com/
19) http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/
20) http://tabungliriklagu.blogspot.com/


Dasyat. Minggu kedua nih naik dari tangga belas ke puluh. Ada peningkatan muhahahaha. Kalau perasan, ada nama yang sama turut naik pada minggu kedua.

Macam mana pun,

A lot of thank you for those who are really ringankan jari jemari anda mengomen pada blog aku yang tak seberapa nih. Aku rasa amat appreciate sangat! Thanks kepada yang mengomen hokay!

Minggu seterusnya akan dijalankan seperti biasa.

Ps: Nak umum Giveaway nih macam liat jeh. Aku nak start esok la.. Tempoh dye 5 hari sahaja. So bemula esok ok! Tamat hari jumaat. Isnin aku post. Selasa Rabu baru hengkorang dapat. Hokay tak? Esok aku rasmikan la Giveaway tuh ok :*

22 comments:

  1. alolo..ade jugak kat dlm list eh..tak sangke nyahh..hihi :P

    btw, tengkiu yer bg no. 5.
    list dlm top 5 tu..hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama.. nak in the list lagi.. rerajin la komen kt cbox :D

      Delete
  2. Ehh,ada terselit kat dalam list jgakk.?ahaha trimass . ;))

    ReplyDelete
  3. Wahhh Nad pun ada dalam list? Hehe thankyou awak <33

    ReplyDelete
  4. Cewaah. mengekalkan carta. lols. Hahaha. XD.
    thank you. ^^

    ReplyDelete
  5. Eyhh, nama kita no. 1 la, tq yunk....^_^

    ReplyDelete
  6. eh, masih dlm carta, awww terharu kejap

    ReplyDelete
  7. wah blog saya ada. hehe terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. eyh eyhhhh ada lagi blog saya hehehehe thankssss yaaa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah! Siapa yang muncul dalam Cbox saya pasti akan masuk!

      Delete
  9. Waahh , blog Dikna tersenarai lahh ! Thanks kakk ^_^

    ReplyDelete
  10. wow nama naik ! haha =p
    tq tuan belog =)
    awesome !

    ReplyDelete