Sunday, September 14, 2014

Senarai BLOG yang CEPAT LOADING!!

Assalam,




Seriously, terima kasih sebab sudi datang dan komen pada Cbox aku. Aku rasa macam.. Ada jugak yang sudi singgah!

Tapi yang paling aku appreciate, WOI!! SONANGNYO DAN COPATNYO LOADING BLOG KOME WOIIIII

Senang hati beta <3

Huahahahahahha


Sebab hape, sebab cepat loading boleh menghilangkan stress aku sikit :3


So! List Blog Yang Cepat Loading Untuk Minggu Pertama ialah!

1) http://cahayaalammaya.blogspot.com/
2) http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/
3) http://www.isuperhanna.blogspot.com/
4) http://ceritasanansini.blogspot.com/
5) http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/
6) http://atudisma83.blogspot.com/
7) http://bilaakutravel.blogspot.com/
8) http://azraalyana.blogspot.com/
9) http://nurainahanis.blogspot.com/
10) http://cerita2-islam.blogspot.com/
11) http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/
12) http://ckecilberbicara.blogspot.com/
13) http://nanasweetpinky.blogspot.com/


Bagi siapa yang tidak tersenarai, jangan putus asa... Cuba cari apa yang menyebabkan blog korang lambat loading :(

Aku bukan la racist pon, tapi ini adalah FAKTA! Dan kalau kau rasa blog kau cepat loading, ha nanti komen la dekat Cbox ok, pasti akan masuk dalam list!

Bagi korang - korang yang boring tak tahu nak terjah blog mana untuk tinggalkan jejak mahupun klik nuffnang.. korang boleh jengah blog diaorang nih. SUPER BEST!

Ps: Setiap bulan, akan ada hadiah untuk seorang pemenang untuk BLOG YANG CEPAT LOADING! Ini berdasarkan dari kreativiti penulisan (entry) dan juga kekemasan mahupun input yang diberikan! Tapi yang lebih penting adalah! BLOG ANDA MESTI CEPAT LOADING!!!! YEAYYYY!!! - [ Pemilihan akan lebih terperinci ye :p ]

Pss: Akan datang ada GIVEAWAY khusus untuk kaum perempuan sahaja. Hadiah dah ada, tak tahu bila nak start.. Lahaiiii..

10 comments:

  1. Wohoo Thankk youu~^^

    cepat lah buat GA. esokk pun boleh. hehehe. :3

    ReplyDelete
  2. Waaah terharu sangat sangat sangat ni thank you :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillahhhhh.. hehe sukanyaa... thank you very very muchh... #terharuuuu... saya masukkan dalam page thanks kat blog saya sebagai kenangan =) Thanks yeeee ^_^ weweweeeeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  4. Wahhhh. thank you thank you. Name first lak tu. Tekejut mcm nmpk beruk, haha

    ReplyDelete
  5. hehe..thx you.. iols baru jer timbang berat iols, eh berat blog..memg ringan jer, load pon 0.33s.. huhu *kan bagus berat iols seringan berat blog :P*

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHAHA semua orang nak macam tuh kot XP

    ReplyDelete