Saturday, October 11, 2014

Flawless Touch : Ann ( Blog Review )

Assalam,

First review kan? Dah berminggu tak tulis segmen nih. Macam hampas dah blog nih. Dah macam janji tak di capati. Eh?



Flawless Touch By Ann


Di rekomenkan untuk menjengah dan datang blog nih.  The layout and everything is really nice. Which mean memang tak crowded.

Why aku review blog nih harinih.

Flawless Touch adalah blog yang bagi aku senang dibaca dan difahami. Tak ada penulisan yang kearah sentimental, hanya relax - relax sahaja *bagi aku lahhh!* And, nih point utama, AWOKK CANTIKNYA LAYOUT BACKGROUND AWOKK. Mana buat? hikhikhik


Entry atau post yang di update oleh Ann juga tak ada lah seberat seperti membaca kamus dewan bahasa ataupun seperti membaca hikayat pak kaduk dan isterinya yang masih tidak diterjemah kepada bahasa yang mudah.

Anything at this blog, for me, memang interesting. From what she wanna write or she wanna share, for me, its really look interesting.


Semua, di jemput datang ke blog Flawless Touch. Tak rugi mana pun.

Psstt, Ann nih pandai masak. Mai kita pau dia suruh masak spaghetti Muhahahahhaha xD

Kbye

4 comments:

  1. Eh capati ja .. Tosai takdak ka .. Janji dicapati .. Hahaha .. Ni peminat tegar capati ka cana nih .. Huhuhuhuu

    ReplyDelete
  2. wahh review blog kite jugak, hahaha

    ReplyDelete