Wednesday, October 29, 2014

Giveaway..

Assalam,

Aku pernah cakap yang aku nak buat giveaway kan? 2 Giveaway dan mungkin ambil masa yang agak panjang jugakkk..

Memandangkan Giveaway pertama dah dihantar hadiah kembali. Seeloknya Giveaway yang kedua dan yang ketiga harus disusuli. Ye tak?

Giveaway kedua nih serius sikit. Nak buat banner pon tak ada idea lagi. Aku tengah fikir macam mana nak design banner giveaway kalinih. Dont worry, hadiah dah ada... Cuma cara pertandingan, banner, yang tak buat lagi.

Aku buntu. 

ceh

2 comments:

  1. haha..bole plak buntu..hihi.
    nnt da lancarkan halo2 yer..
    nak join jgk :)

    ReplyDelete
  2. haha buntu yee...

    Wahaii idea~ Datang lah kau kpd musfirah aka cik haru ini dgn segera~
    sebab aku nak join g.a dia, hahahaha

    ReplyDelete