Friday, October 17, 2014

Huru Hara

Assalam,

Blog aku nih dah terbiar hampir seminggu dah nih akibat final exam yang lepas.

Awak semua, aku mintak maaf dari hujung rambung sampai ke hujung kaki ye.

Tak blogwalking,
Tak datang,
Tak say Hye Hello Konnichiwa dekat korang,

Kepada pemenang giveaway lepas. sorry tak dapat lagi hadiah.
Ada nih haa hadiah, cuma aku tak tahu masa bila aku nak pos je nih. Jangan risau, isnin nih aku pos. Aku dah selamat sampai ke Langkawi dah. Cuma harinih honeymoon kejap aka LENGAI sekejap.

Awak semua,

SAYA MINTA MAAF

2 comments: