Friday, October 3, 2014

Liebster Award : By Anisah Jamian

Assalam,

Sissy,

Bro,

Lil Bro,

Lil Sissy,

Wa minta maaf banyak - banyak! Teramatlah banyak! Wa minta maaf sebab dalam seminggu nih wa tak hupdate langsung dekat blog. Sebab lepas wa habis paper pada hari selasa, malam tuh pula exam debat, walaupun tamat pukul 9, wa redah jugak segala onak duri untuk keluar dari dugaan wa ini..


Ok hiperbola je lebih

Malam selasa tuh punca aku dah mula tak pandang lappy nay tengok menda ape kat blog nih. Maka, aku hutang dekat korang 1 entry bukan?


Esok aku post! Wa janji *angguk angguk manja

So, kepada pemenang. Dont worry. Minggu depan wa post. Dah dapat maklumat hengkorang baru la leh post kan? Maseh ye

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So korang, Wa dapat taggy dari Anisah Jamian The Writer..

And aku rasa aku tak perlu nak terang apa itu Liebster Award. Aku rasa semua memang tahu kan?



So, the question is :

1. Tell people about yourself.

Simple and complicated person. 
Tsundere-Type 
People may look me as a "kasar" woman.
Suka pendam tapi susah nak meletup.

2. Why do you write on blog?

Suka Suki

3. Is blog a good way to express one self?

Urm.. i dont think soo.. Actually, its depend on the writer on WHAT he/she wanna WRITE and make their blog look into WHAT GENRE that they WANT :3

4. Let say if somebody hurt you like hell and the person meant to do it, will you forgive them?

Friends? MAYBE

HIM? =.= I.... I cant handle my ego. Ego rendah payah

Family? HOI TAKKAN NAK MARAH

Enemy?
Lick my shoes until clean you fcukshit

5. Describe your attitude.

Woi soalan, HAHAHA
Carut-ness, kindness kot, egoless, respect everyone, calm, AND LAZY

6. Tell people about your dream.

LIVE IN TOKYO
AND GET MARRIED WITH JAPANESE
angan jela, tapi yang first tuh betul :3

7. What is your favourite holiday spot and why do you like them?

Check In hotel and knowing what special in that area.
I love HOTEL <3

8. Which do you prefer, sambung belajar or working?

BELAJAR. 


9. What movie do you like the most and why.

Herm, le me think..
Ok tade

10. If you are given a chance to make one wish to make it come true, what would you want?

My wish is, i want all i want become true! 


Tuh je la.

Aku rasa macam nak tag orang and create soalan. Tapi, azab malas tuh datang menerpa. Maka, takpela... Lenkali la :*

No comments:

Post a Comment