Sunday, October 5, 2014

List Blog Cepat Loading : Minggu Keempat

Assalam,

Habis sudah untuk sesi pertama nih. Fuuh, legaaaa.

Sesi 2 Minggu Pertama akan bermula pada hari ini. Wahai hengkorang semua, kalau nak terjah blog atau nak blogwalking.. boleh la datang dekat blog diaorang nih. Confirm, tak sakit hati dan rasa nak datang lagi :p


List Blog Cepat Loading :

1) http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/
2) http://cikna136.blogspot.com/
3) http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/
4) http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/
5) http://calrasepatrick.blogspot.com/ 
6) http://missmyselfcorner.blogspot.com/
7) http://cintadafakarindu.blogspot.com/
8) http://chitobebearchocholategoldish.blogspot.com/
9) http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
10) http://dianeeya.blogspot.com/
11) http://meetnana.blogspot.com/
12) http://schazatiebambam.blogspot.com/
13) http://flawless26words.blogspot.com/
14) http://lensacabuk24.blogspot.com/
15) http://cikimanbobe.blogspot.com/
16) http://nurul-rasya.blogspot.jp/

Terima kasih kepada yang sudi datang dan komen di cbox haku dan datang blog yang serupa hape dah nihhh..


Berikut adalah nama yang selalu ada dekat cbox haku nih :

20) http://schazatiebambam.blogspot.com/

Terima kasih banyak - banyak kerana sudi datang ke blog aku yang x seberapa nih. Terima kasih.

Ps: Kepada blogger yang namanya ada dalam list  yang kedua, mohon email aku untuk beri keterangan/maklumat korang di musfirahahmad@outlook.com. Ada sesuatu untuk awak semua :)

15 comments:

  1. hehe..nie yg syggg nehh..hehe..dtg singgah jenguk.
    lama dah xdtg sini..bizi :P

    ReplyDelete
  2. Blog dayah takdak .. Berat ehhh .. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xla awak.. ok jeh.. Cuma, awak pernah komen dekat cbox tak?

      Delete
  3. Halahh tak tercalon, hahaha sedeyy

    ReplyDelete
  4. Eh eh, macam kenal je nombor 10 tu. Hehe, blog saya ringan ya? Tq tq. ^^

    p/s: Kenapa ada URL terulang 2 kali? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab.. yang number link yang kedua tuh diminta untuk beri info.. ada hadiah!

      Delete