Sunday, October 19, 2014

List Blog Cepat Loading

Assalam,

Boleh tak aku kira minggu lepas punya list dengan minggu nih punya list?

Serius, aku x survey nay blogwalking, terjah or datang blog korang korang macam selalu. Biasa la, habis exam, nak repack barang, itu la ini la... Dah sampai rumah, nak bergolek kesana kesini, nak pergi kesana kesini. Ok dah puas. Hari isnin nih aku nak disiplin sikit. T.T) Banyak kerja aku kena buat sebenarnya, tapi disebabkan aku nih jenis lengai, adesss.. selalu lambat nak jalan..


Wahai korang, masa minggu exam, terima kasih eh korang sebab sudi datang jugak dekat blog aku. Walaupun jarang sangat nak update, tapi ada jugak yang datang.. Sabaq naaaaa. Nah list blog yang cepat loading!


List Blog Yang Cepat Loading :

1) http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/
2) http://sakuraungu92.blogspot.com
3) http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/
4) http://mynameiskatikk.blogspot.com/
5) http://dianeeya.blogspot.com/
6) http://bilaakutravel.blogspot.com/
7) http://lifeofusea.blogspot.com/
8) http://overflawed.blogspot.com/
9) http://flawless26words.blogspot.com/
10) http://gionuhan.blogspot.com/
11) http://farishaizza.blogspot.com/
12) http://yanapinkblossom.blogspot.com/
13) http://kylifa.blogspot.com/



Buat pengetahuan semua, aku dah balik rumah. So, sape yang lucky, yang komen cbox aku, yang cepat jeh loading *kebetulan rumah pakai wifi, lagi syiokkkk nak buka blog hengkorang*, Maka korang dapat la masuk dalam list!

Ok tuh je :p

13 comments:

  1. alaaaa..da terkeluar carta..sob3 :(

    ReplyDelete
  2. Ahahah dpat gakk naik ranking. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awokk... ini bukan fasal ranking la awokk

      Delete
  3. Wahhh....ada blog kita! Thanks dear (^^,)
    Appreciate it~

    ReplyDelete
  4. wahh.timer kasih ye awk :) blog sy no 7...cube tgok blog mana. :D

    ReplyDelete
  5. hehe...tq2..tersenarai dlm blog cepat loading..

    ReplyDelete
  6. Woahhhh .. Aip aipp aippp .. Ahaksss thank youuuuu .. And thanks jugak sebab sudi singgah blog dayah ^_^ .

    ReplyDelete
  7. hooreey! blog iollss slim..hihi.. blje u 1 klik promoted content nuff!

    ReplyDelete