Saturday, November 29, 2014

Detoksifikasi / Detox : Clenx Tea Review Part 2

Assalam,

Aku pernah cakap aku ada hutang dnegan korang fasal entry  Detoksifikasi / Detox kan?

Setelah 2 orang aku suggest minum Clenx Tea nih, tak payah tunggu 2 ke 3 hari nak dapat kesan pencernaan atau pembuangan, karang kau minum nanti mesti rasa nak membuang. Sangat lah efektif!

Macam aku pernah cakap, dulu aku pernah try satu brand nih. Ok, memang lag ia teh detoks untuk badan berserta mencantikkan kulit, tapi korang tahu tak, aku minum teh tuh.. bloating still ada... membuang tuh memang ada la.. tapi memang sekali.

Kalau kau minum teh Clenx Tea, aku boleh beri jaminan yang kau memang akan kerap membuang!

Tapi,

Please la, mohon minum air banyak lepas membuang.. sebab kau akan rasa dehidrasi nanti.





Keberkesanan dia telah menyebabkan aku rasa badan aku makin ok. Tak de la rasa penat semacam, sakit kaki semacam *padah makan tak kawal*, bangun dari tidur pon tak ada la rasa sembap.


So, aku memang rekomen la dekat korang dan korang yang memang TAK NAK BUAT AIR DETOX YANG PAHIT NAK MAMPUS tuh..

Aku lagi rela minum teh Clenx Tea nih. Percayalah, walau kau kata rasa dia teruk, percayalah, teh detoks dia lagi dasyat dari Clenx Tea *memandangkan aku dah banyak brand aku try, yang nih yg aku pilih*

Harga?


Rm 57.60 rasanya... Aku beli pek yang besar.. Ada 40 Sachet but free 10 Keping.. Maka jimat sebulan...




Review : Maaf, tak menggunakan bahasa yang formal. Ini base dari diri saya sendiri yang menggunakannya. Sekian

No comments:

Post a Comment