Sunday, November 30, 2014

Mood : Review

Assalam,

Bersempena bulan 12 atau DISEMBER nih, mood aku totally change to review anything.

From stuff to blog? Maybe la kot.



Btw, i think its norma la kot. Aku dapat rasa korang akan jemu kalau segmen nih selalu ada. Tukar mood la sikit bukan?

So korang tak kesah kan? kan? kan? *tolong la kata ye.

Memandangkan aku nak korang datang blog aku dengan hati yang ikhlas, aku dah dapat bau yang korang datang sebab list tuh. Nanti aku rasa nak buat lagi sekali, aku buat!

Tapi, lebih direct dan adil!

Sebab aku rasa macam, bila aku letak nombor tuh macam tunjuk sapa nombor satu dan dua dan bla bla. Tak best la macam tuh :(  Aku tak ada niat pon nak letak korang ada ranking. Semua SAMA!


So, aku akan review barang - barang yang aku pakai or whatsoever la. Citernya, aku teringin nak update menda - menda gini. Tapi, almaklum la... bila gangster update benda gini, tak macho la i... Auuchhh..

Jadi, harap korang dapat baca review aku yang super IKHLAS dan SUPER JUJUR dari kesan yang aku dapat.

Latest,
Barang yang aku baru beli adalah :

Set Syampoo La Bourse Tonic *nih kot nama dia HAHA*
KColly *bukan Coli*
Jus Kekal Dara * THE BEST! Akan di review!*
Emilay * Jangan sangka murah tapi tak berkualiti, tunggu naa*
Cathy Doll... Bla Bla * Banyak barang Cathy Doll aku pakai, hat mana hang nak taw*


Aku review secara JUJUR, IKHLAS, TAK MENIPU, sebab apa, kulit aku jenis payah nak putih, lembut, lembap, gebu gebas macam Adira.. Rambut bukan macam Fauziah Gous ok... Tinggi pon alahai....

So, with this product, i will review with my full honesty ok. NO ADA ORANG SURUH TULIS SEMUA BAIK BAIK PUNYA.

So, korang pon akan tahu mana ok atau tak.


So, aku malas nak tulis banyak-banyak. Esok aku sambung lain.

Kbye

No comments:

Post a Comment