Sunday, November 30, 2014

Why?

Assalam,

Tepat pukul 12.36 terasa seperti tangan nih hendak menulis menaip disini.

Hamboi,mentang - mentang bukan dekat rumah :p


Ok, sudah ku bilang, kalau gue berada di kolej, agak laju juga ya jari ku ini.


Ok entah pape punya bahasa.


Sekarang dah malam. Esok ada kelas pukul 8 sampai pukul 5 petang. Ku doakan Pt masuk esok. Boleh esok petang ku berjumba KAHKAHKAH.

Tapi ku rasa tak ada maknanya duit nak masuk walaweyh...

Alamatnya meratap sepi merintih kerinduan la nampaknya, eceh...

Btw, aku rasa sekarang mood untuk mereview barang la. Yang fasal list tuh aku dah mula rasa macam musim. Macam malas je macam malas je.


Tapi jangan risau, akan ada segmen untuk aku komen blog mana yang best dimata suci aku ini! Ecehhhh,

Note : Aku tengah build blogshop. Blogshop aku sepatutnya more kepada banyak barang, but yeah.. Aku tokey Contact Lens.  Benda lain aku tak berapa pandai jual. Kebetulan aku mengamalkan pre-order which mean.. aku nak korang anggap its like pre-order.. pre - order ke?


Jenis aku jual is, aku akan kumpul order dan sampai hari jumaat or khamis baru close order. Jumaat jumpa abang posmen mintak hantaq kat hangpa. And guess what, ISNIN or SELASA dah dapat. Kalau lambat, marah abang posmen, pehal marah aku *kan ada tracking number, check la weyhhhhh*

So, memandangkan aku dh rebuild nama shop aku dengan buat blogshop aku, aku nak buat giveaway... Itu fasal aku nak buat giveaway hadiah dia contact lens. So, sabiaq naaa... aku bukannya busy, aku tak ada idea sangat memandangkan banyak benda yang aku cuba habiskan, otak pon slow macam gerek lama. Sabaq naaa korang...


Lep lep la korangg..


Kbye

No comments:

Post a Comment