Wednesday, January 28, 2015

Lengai Lagi





As salam,

Pukul 3 karang aku ada kelas english. Aku tengah amik mood sambil dengar beberapa lagu. Eceh, tangkap mood la sangat tapi sebenarnya aku memang Raja Pemalas hahahhahaha. Kelaut ah nak dapat mood tuh wahahhahaha

Btw, sekarang apa korang tengah buat ape?

rehat?

baru balik sekolah?

baru nak bangun?

MELAMPAU

Aku baru je lepas letak inai cecantik. Entah la, sejak sambung belajar nih, suka sangat pakai inai. Kawan aku ada la cakap, " Oi, dah nak kawen ke? memanjang je pakai inai.. Tingin naw ke nak kawen?"

Haktuih..


Sape ah nak kawen ngan haku har har har


Petang - petang macam nih kalau cari cheesecake nih sedap makan dengan hot coklat ke.. teh o panas ke...


MANTAP


Credit Image : favim.com

1 comment:

  1. ahaha teringat dulu klu kat sklh, inai mmg xleh. tapi ada je kawan yang main pakai je.
    hehe, saje je komen xde kena mengena

    ReplyDelete