Sunday, January 18, 2015

Sejuk Malam

Assalam,

Tajuk entry selalu tak masuk dengan apa yang aku tulis. Takpe, janji aku tulis ape aku nak.. Tajuk tak penting sangat...

Tak penting?

Itu la yang nak bagi orang catchy dengan entry kita.

Oh, hermm..

Btw, aku dah ada dekat kolej. Midsem Break dah habis. Aku tengah homesick tak nak nak balik kolej. Herm, ape la nasib. Malam nih, sejuk gila. So, fenomena yang mengatakan Malaysia akan sejuk tu betul la ke?

Owh, jangan ada salji sudah.. kalau ada sure nak kiamat dah =.=)

Btw, ape cerita korang? Biasa la.. aku nih bloggers chipsmore. Datang tak diundang, hilang senyap memanjang..

Esok isnin, sure Monday Blues. Biasa ah tuh.. hari pertama dalam minggu. Rasa malas tuh berganda - ganda. Benda normal, tapi tuh yang aku benci T.T

Sabar je la.

Btw,

Terima Kasih sebab ada yang sudi join Giveaway yang tak seberapa ,Contact Lens je i mampu bagi T.T

Sankyuuu ye sape yang join..

Dah nak tido, gud nite uolllsss

1 comment:

  1. Walaupun hanya contact lens, Giveaway tu sdri yg penting. btw, nanti dah kwen lagilah homesick x sudah tahap masuk ICu ^^

    ReplyDelete