Tuesday, January 13, 2015

Thinking.

Assalam,

Aku nih banyak je idea nak buat macam - macam tapi haram tak jalan. Aku punya sifat ialah bila aku dah start fokus dekat kerja hilang pulak tumpuan dekat sesuatu. Aku jenis yang agak susah nak seimbangkan sesuatu kerja. Susah nak jadi seseorang yang multi-chic la katakan.

Tapi, aku rasa aku nak buat jugak. Salah satu ideanya ialah..

Jeng Jeng Jeng

30 Days Challenge..

Macam mana tuh?

Aku nak cakap pon macam.. krik krik krik rasanya. Tapi takpe lah.. Nanti aku cakap, nih salah satu idea nya lah!.. Erm, aku rasa.. Giveaway lens tuh, aku startkan esok je la.. habis citer.
Aku pon dh malas nak simpan lens tuh.

Dah

Kbye

No comments:

Post a Comment