Tuesday, January 13, 2015

Usang Dan Gersang

Assalam,

Aku tahu tajuk tuh bunyi dia lain macam bebenornya. Haisshhh jangan fikir bukan bukan la. Teman bukan la blue macam kome dan kome. Teman hokay je.

Ape yang teman nak kata, blog aku nih dah macam padang jarak padang terkukur. Tak terupdate langsung. Dengan janji nak buat giveaway haram tak terjalan. Takpe takpe, teman harap kome semua faham. Teman bukan la bloggers tegar yang nak populariti, yang memanjang ada masa. teman insan biasa, yang update ikut sesuka hati teman. Tapi tuh la, kesian pulak dekat blog teman. Memang gersang sungguh. Eherrmmm..


Btw, eh korang,
Aku dengar sekarang kecoh pasal KPOP eh? Fasal budak melayu dengan KPOP la.. ape la. Well, aku tak ambil port sangat but, malu la babe. Malam nih baru boleh habiskan tengok video tuh. Malu teman. Aku nih, banyak pause rasanya masa tengok video tuh, sambil urut dada  berkata astaghfirullah..Bukan la teman kata teman nih baik, tapi.. adik, awak kecik lagi. Kalau tuh hakak or baya aku pon. Weyh, hang buang tabiat ka? Kalau mamat korea tuh confess esok dye kahwin dengan hang esok, hang pelok la cemana pon noh..kahwing jugak hang ngan mamat korea hang minat.

Ini tak.

Ok

Aku tahu certain yang kata, alaa..peluk peluk artis malaysia takpe lak..peluk pakwe makwe takpe eh? kata orang..anak orang..esok anak kau macam tuh baru kau tahu. Hamboi, sapa hang nak kata macam tuh. Memang ada kejadian macam tuh. Tapi,hang kena paham. Banyak keyboard warrior la nih. Payah nak banteras keyboard warrior nih. Aku rasa, keyboard warrior nih lagi sakit dari mat rempit kat luar yang dok preeehhh preeehhh luar rumah hang. Dia punya ayat puihh baguih betoi, sedap ja dok mengata. Pi stalk account, hang pon 2 kali 5 jaa. Part tuh memang aku tak tahan.

So, ape aku nak kata. Sape yang seronok kena peluk, hamboi hang..tak kesian dekat mak bapak hang ka? Lagi satu, seronok noh dok terkinja atas pentas.

Yang kedua,
Aku tahu bukan semua kpoppers atau Korean Fans yang macam tuh. Mungkin certain keyboard warrior bukan menunding dekat korang semua. Make sure, jaga adab please. Kalau hang buat teruk teruk dengan marka hang..pakwe hang..hang buat senyap senyap lain cerita. Tuh hang dengan yang berkuasa punya cerita. Ini, todia baguih dok terkinja atas pentas. Ok, faham. Lupa diri sebab tengok artis yang korang memang suka. Faham.

Macam mana pon, benda dah berlalu.

Buat relax peace muka cool.

Jangan risau, PAGE HARAM JADAH kat FACEBOOK memang akan rotate citer hangpa. Sabaq na, depa tuh memang xnak page depa kena buang dgn facebook. tuh dok rotate citer hang. Sabaq na. Aku pon meluat baca citer hang. Tapi, part PAGE HARAM JADAH nih lagi aku bengang.

Sekian,

1 comment:

  1. Jumpa blog ni. Serius enjoy membacanya. Ada masa, saya join giveaway. Hadiah tuuu... x tahan..

    Hal ni? biarlah.. nak buat mcmana. masing2 ada jari dan skrg semua dah boleh jadi 'peguam' dan 'hakim' sendiri walaupun xde sijil

    ReplyDelete