Sunday, October 25, 2015

M A L A S



As salam,

Hai Korang!!! Bertemu kita lagi selepas nak dekat 10 bulan tak update langsung!!! BLURGHHHH PEMALASSSS...

Btw, serius mode MALAS tuh memang MASIH MENEBAL TEBAL SUPER TEBAL BEBAL selepas masuk sem baru tahun lepas. Teruknya >.<) Lepas tuh ada masalah berkaitan dengan hadiah yang terpesong ke mana entah, GG. Tapi ganti dengan hadiah baru which mean Lens baru =_____= but tak pe lah.. semua dah settle. Aku pon dh rasa mcm c'mon la... c'mon la.... Takkan la sebab satu masalah je kau nak malasssss =..=



But its okay. Seem lepas nih pon me memang akan malas ( i cant stop this mode and i dont know why)

So, i try to update lah..


OKBYE