Monday, December 5, 2016

Mind Blown

As salam,

Hahahahaha, actually aku ada tulis entry fasal Dr. Stranger.Tapi memandangkan aku dh malas nak citer pasal hari aku keluar dengan mak aku hari tuh(cuti sem) maka, meh lah aku citer fasal aku. Yup, fasal aku dah masuk sem baru. Semester 7.

Poyo naw.


Eeeeuuuuwwww


AKU DAH DUDUK DEKAT RUMAH SEWA!

Come on! Air selalu ada kot. Bilik sendiri. Ok, bilik paling kecik. Tapi takpun dapat tidur dengan mika tanpa ada gangguan orang lain. Ahaks. Aku dah start bela kucing sem nih. Namanya Mika. Warnanya itam si hitam Panther gittew. Seekor yang suka main, buat mata kuyu muka sedih. Suka wat muka comel. Adeh deh deh. I suka dye nok. Sayang gila. Tapi sekarang dah tak nak dh tidur ngan aku. Tidur atas meja. Fine!

Otw beli katil kat dye senanya. I loike. HAHAHAHAHA poyo gila kalinih tulis entry.


Btw, aku dah start buat fyp2. Masalah sv2 aku tgh berdating. Jadi aku kena tunggu dye habis dating. Tak habis dating lagi, aku =__________________= aku xtaw lah cemana.

Sebenarnya aku suka tulis merapu. Tapi tahap merapu aku malam nih tinggi betul. Aku pon rasa jijik dan fikir nak post ke tak. Tapi tuh lah. Post je lah. Janji update dari jadi padang jarak padang tekukur.

Fin

Tuesday, October 25, 2016

The wind doesnt always come, like me.

As salam,

yup,YUP, yup...

Angin sepoi sepoi bahasa, lagi lah sesendu aku nak update dekat tanah yang gersang nih.

Yup,

Tahap kemalasan berada di level yang paling tinggi sekali. HAHAHA, sebab tak ade topik nak cakap dekat sini, atau tak ade gosip yang nak dibentangkan kat sini.

Anyways,

Hows everyone?
Macam lah ramai yang membaca :p

Well, i try my best to update but seem... 1 year, 2 to 3 post sahaja. What the heck.

Izinkan saya untuk bermadah sedikit disini, tanpa memberi janji palesu tulus mulus untuk buat post lepas nih.

_________________________________________________________________________________

Its been more then 3 years belajar di ipts and whats improvement on me, i dont know. Aku rasa part make up tuh memang AAA sebab membeli make up adalah benda yang tak dapat aku nak cegah. Belajar? well..lil bit improvement from past. Aku rajin lah jugak nak siapkan assignment bagai. Yup, hah...tahap malas tuh still ada. Wel, that is me rite?

Cuma, sem nih agak sedih sebab aku will say bye bye too roomie from sem 1 yang sentiasa dengan aku.. apa - apa pon, memang dia je aku cari. Friends? Erm.. im still in traumatized from my past, but yeah, i can endure it with no more too trust on friends. Nope! what we call is.. BESTFRIEND forever. Cmon, semua kawan adalah bestfriend.. im lost hope in that situation. Im DONE.

Fats? yeap! im still have fats and cute. Nope, Chubby lel -.-

Life? My life is getting better! Oh oh! Aku tengah scary fikir fasal intern! urgh -.- im.. shit.


Fin.

Sunday, April 17, 2016

Mukadimah : 1Year Gone


Picture by : www.wildapricot.com


As salam,

Setelah setahun lebih hilang entah kemana, blog nih pun usang dengan terbengkalai dan segalanya. Benar lah, HANGAT - HANGAT TAHI AYAM. Minta maaf sebab menyepi kan diri tapi itu lah.. banyak je benda sebenarnya nak tulis tapi. Itu lah,

KRIK KRIK KRIK memanjang...

Eherm..

Ye, esok kita cuba up kan balik traffic walaupun satu je.

Fin