Monday, December 5, 2016

Mind Blown

As salam,

Hahahahaha, actually aku ada tulis entry fasal Dr. Stranger.Tapi memandangkan aku dh malas nak citer pasal hari aku keluar dengan mak aku hari tuh(cuti sem) maka, meh lah aku citer fasal aku. Yup, fasal aku dah masuk sem baru. Semester 7.

Poyo naw.


Eeeeuuuuwwww


AKU DAH DUDUK DEKAT RUMAH SEWA!

Come on! Air selalu ada kot. Bilik sendiri. Ok, bilik paling kecik. Tapi takpun dapat tidur dengan mika tanpa ada gangguan orang lain. Ahaks. Aku dah start bela kucing sem nih. Namanya Mika. Warnanya itam si hitam Panther gittew. Seekor yang suka main, buat mata kuyu muka sedih. Suka wat muka comel. Adeh deh deh. I suka dye nok. Sayang gila. Tapi sekarang dah tak nak dh tidur ngan aku. Tidur atas meja. Fine!

Otw beli katil kat dye senanya. I loike. HAHAHAHAHA poyo gila kalinih tulis entry.


Btw, aku dah start buat fyp2. Masalah sv2 aku tgh berdating. Jadi aku kena tunggu dye habis dating. Tak habis dating lagi, aku =__________________= aku xtaw lah cemana.

Sebenarnya aku suka tulis merapu. Tapi tahap merapu aku malam nih tinggi betul. Aku pon rasa jijik dan fikir nak post ke tak. Tapi tuh lah. Post je lah. Janji update dari jadi padang jarak padang tekukur.

Fin

No comments:

Post a Comment